Team

Ons team bestaat uit twee dierenartsen en drie paraveterinairen, ieder met hun eigen interesses en specialisaties.

Wilma Verstappen

Dat het hebben van een huisdier mensen gelukkiger maakt, is intussen ruimschoots bewezen. En wat is er nu mooier dan een bijdrage te kunnen leveren aan een goede gezondheid van huisdieren en daarmee aan het geluk van hun baasjes? Daarmee houd ik mij, als dierenarts, bezig sinds ik in 1981 in Utrecht ben afgestudeerd.

Pas sinds 10-15 jaar is duidelijk geworden hoe belangrijk het gebit van onze huisdieren is voor hun gezondheid. Naast de dagelijkse praktijk heb ik mij sinds een flink aantal jaren door middel van vele cursussen, congressen en andere vormen van studie extra toegelegd op het onderzoek en de behandeling van gebitsaandoeningen. Ik heb intussen ervaren dat dit inderdaad een heel grote bijdrage levert aan de gezondheid en het welzijn van mijn patiënten en dat geeft mij heel veel voldoening.

Rosalie Langenkamp

Is in 2010 afgestudeerd als dierenarts en heeft gewerkt in Den Helder, Groningen en Hengelo en is uiteindelijk bij ons in 2020 gesetteld. Ze staat bijna alle dagen bij ons in de spreekkamer of operatiekamer en heeft een speciale interesse in de interne geneeskunde en kattengeneeskunde.

Lotte

Ik werk sinds Juni 2019 met veel plezier in deze gezellige praktijk. Samen met mijn vriend woon ik in Rijssen. Hopelijk mogen wij in de toekomst een leuke pup als huisgenoot ontvangen! U zult mij vooral treffen aan de telefoon en achter de balie. Ik geniet het meest van alle contacten met de dieren en hun eigenaren. Ook verzorg ik de bestellingen, begeleid ik de stagiaires en doe ik een deel administratie.

Annemieke

Ik ben voornamelijk achter de balie te vinden, maar ook regelmatig in de spreekkamer en de operatiekamer. Het persoonlijke contact met de baasjes vind ik het allerleukste. Ik woon samen met mijn vriend in Enschede en sinds kort hebben we er een kleine spruit bij: een Lagotto Romagnolo genaamd Gioia, een echte charmeur!

Julia

Sinds ik ben afgestudeerd als paraveterinair maak ik mijn weken vol met wat ik het liefste doe: zorgen voor dieren. In de praktijk breng ik de meeste tijd door achter de schermen door bijvoorbeeld te assisteren bij operaties en gebitsbehandelingen, het bewaken van de patiënt onder narcose en het verzorgen van de patiënten in de opname. Daarnaast begeleid ik de stagiaires in de praktische zaken van hun stage.