Wilma Verstappen (dierenarts)

Dat het hebben van een huisdier mensen gelukkiger maakt, is intussen ruimschoots bewezen. En wat is er nu mooier dan een bijdrage te kunnen leveren aan een goede gezondheid van huisdieren en daarmee aan het geluk van hun baasjes? Daarmee houd ik mij, als dierenarts, bezig sinds ik in 1981 in Utrecht ben afgestudeerd.

Pas sinds 10-15 jaar is duidelijk geworden hoe belangrijk het gebit van onze huisdieren is voor hun gezondheid. Naast de dagelijkse praktijk heb ik mij sinds een flink aantal jaren door middel van vele cursussen, congressen en andere vormen van studie extra toegelegd op het onderzoek en de behandeling van gebitsaandoeningen. Ik heb intussen ervaren dat dit inderdaad een heel grote bijdrage levert aan de gezondheid en het welzijn van mijn patiënten en dat geeft mij heel veel voldoening.